Till medlemmar och arrangörer i Svenska Brukshundklubben – jag förstår er frustration

Till medlemmar och arrangörer i Svenska Brukshundklubben – jag förstår er frustration

Jag vill bara så här en sen eftermiddag meddela att jag förstår er frustration. Jag förstår alla era frågor och er oro. Förbundsstyrelsen jobbar just nu med att ta fram så bra stöd som möjligt för arrangörer och medlemmar ute i landet mot bakgrund av det uttalande som SKK gjorde idag på sin hemsida. Vi kommer att gå ut med information om detta i början av nästa vecka.

Min vädjan under tiden är att vara snälla med varandra och med oss. Diskutera gärna men håll det till sakfrågor och den information som finns och undvik spekulationer. Är det oklarheter så hoppas vi kunna stötta med svar på detta under nästa vecka. Har ni direkta frågor så skriv frågan direkt till oss på vår info-mail så ska vi försöka besvara dem så gott det går. Är det så att frågan kan vänta tills nästa vecka så avvakta tills vi kommit ut med den information som just tas fram gällande dispenser, att flytta tävlingar, att ha dubbla kurser på en klubb och så vidare. Vi hoppas kunna ge er detta stöd så fort vi gjort en konsekvensanalys av läget.

Mitt i alla kaos önskar jag er alla en fin helg som jag hoppas ni kommer att kunna tillbringa tillsammans med er hund ute i naturen och med solen som sällskap.

Vänliga hälsningar
Therese Palm
Generalsekreterare