Till minne av Sven-Eric

Sven-Eric Svensson

In Memoriam

Vår käre vän och högt värderade kollega Sven-Eric Svensson har efter en tids sjukdom avlidit. Få personer har betytt så mycket för Upplandsdistriktet och SBK i allmänhet som han har gjort. Han har också varit ordförande i Studiefrämjandet Uppland under många år och var på senare år även politiskt aktiv.

Sven-Eric kom till Uppsala BK från Skåne på 70-talet. Han var då utbildad domare och den arbetsuppgiften behöll han till 2020. Han var också mycket aktiv inom SBKs utbildning allt ifrån hundägarkurser till instruktörsutbildningar. Vi är många som haft förmånen att arbeta tillsammans med Sven-Eric. Med sitt fantastiska sätt och framtoning var det alltid i positiv anda.

Sven-Eric var distriktets ordförande 1999-2002 samt 2009-2021. Detta var en uppgift han hanterade på allra bästa sätt. Det var alltid trevliga möten och högt i tak. Eventuella knutar löste Sven-Eric på ett fint sätt.

Åtskilliga var de kongresser som Sven-Eric deltog i, som distriktsrepresentant, ofta på ett mycket aktivt sätt med kloka inlägg.

Sven-Eric har också under årens lopp döpt distriktsmedlemmars barn. Han har även vigt några par samt genomfört någon begravning.

Vi är MÅNGA som minns Sven-Eric och hans klokhet med varmt hjärta. Saknaden efter en mycket fin vän är stor.

Å distriktstyrelsens vägnar
Ola Eriksson, ordförande